Bring me the horizon i Göteborg

På allmän begäran (av brorsan) kommer här ett litet inlägg om spelningen på Trädgårn i Göteborg med The devil wears prada, Architects och Bring me the horizon.

Förutom att min underbara sambo ställde upp på att bli meddragen trots att hon inte mådde helt hundra så var det en härlig kväll med trevligt sällskap och bra musik.Fick t.o.m. en komplimang för mitt skägg av en av vakterna. (Och en kille i publiken diggade min tröja med Benath the sky tryck)

Efter ett lokalt förband som var någon blandning av metalcore och reggae? så var det dags för The devil wears prada. Ett band jag lyssnat på tok för lite på, och det märktes också på publiken att det inte var detta som var anledningen till att man var där denna kvällen. Men musiken var som väntat riktigt bra, och allra bäst blev det när de spelade Outnumbered som var kvällens höjdpunkt. Med lite färre folk i publiken just då så kunde jag svänga mina lurviga en del till den låten.

Architects var duktiga, men jag kan inte alls deras låtar, och deras stil faller mig inte helt i smaken. Tyvärr. Men det fanns de som kunde deras låtar utan och innan.

Sist men inte minst var det då dags för Bring me the horizon. Här blev det att jag hamnade lite längre bak i publikhavet, jag är trots allt ingen ungdom längre. 😉 Och trots flera Wall of deaths så var jag ändå den som backade undan. Men detta var ändå sammantaget den bästa akten då publiken var med mest och det var dem jag hört och kunde låtarna med mest.

Totalt sett en mycket lyckad kväll med relativt ont i både nacke, ben och armar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *