More nuts into football

Mitt favoritspel på mobilen just nu är gratisspelet More nuts into football från Snickers som är ett utmärkt tidsfördriv, där man dessutom kan vinna priser. Den bäste varje vecka vinner 200 kr i kuponger som man kan köpa snickers, mars, twix m.m. för. De två bästa resultaten fram till tävlingen avslutas i juni vinner dessutom ett fotbollsspel. Själv har jag vunnit en vecka.

Här kommer lite tips för er som vill utmana mig och alla andra mobilspelare som gör allt för lite choklad.

Spelet består av tre banor, den första är en klassisk skjut-bollen-så-långt-du-kan. Här gäller det att sparka till bollen precis ovanför strecket så den flyger iväg i en perfekt båge. Här brukar jag skjuta på och vara effektiv på restart-knappen, det finns ingen anledning till att gå vidare på ett resultat som inte sträcker sig över 200 meter. Slår inte bollen ner på andra sidan 100-meters strecket så startar jag om direkt. Fick iväg bollen 210 meter en gång, men allt över 200 fortsätter jag på.

På andra banan ska man skjuta ner bokstäverna i Snickers med bollen. Där vill jag i alla fall klara det på 10.20 för att gå vidare. Brukar slå ner dem i ordningen: c, S, r, k, n, s, i, e. På ett ungefär.

Tredje och sista banan är också den som tar tid att få ett bra resultat på. Här ska man studsa upp bollen på ett antal plattformar allt högre upp till målet på så kort tid. På vägen upp gäller det att ta så många stjärnor som man bara kan. Riktigt lurigt, det gäller att träffa de gröna plattformarna som ger en extra fart. Här vill man komma ner mot 30 sekunder för att det ska ge bra poäng, men det är en avvägning. Många stjärnor ger också poäng, så en tid på 40 sekunder med 60+ stjärnor är mycket bättre än en tid på 30 sekunder och 30 stjärnor.

Efter tredje banan ska poängen skickas upp online, och vill man vara med bland de bästa och ha en chans att vinna så behöver man poäng runt 5500.  Bästa poäng just nu totalt sett är 5575. På tredje banan, om man haft bra poäng på de tidigare, behöver man minst 2200 poäng om det ska vara någon mening att skicka in resultatet.

Har ni andra tips, eller bara vill skryta om er poäng, kommentera gärna. Lycka till med spelandet.

7 kommentarer

 1. Jag har fått 6200 poäng 🙂 På första banan fick jag över 220 m , på andra precis över 10 sek, på tredje vet jag inte vad som hände, tog en jävla massor stjärnor 🙂

 2. Jag lyckas aldrig pressa upp det mer än ca 5300. Har mest problem med sista banan, förstår inte riktigt vad mer jag kan göra för att pressa ner tiden som nästan aldrig understiger 40 sek (Brukar ligga mellan 45-48). Tips någon? 😛

 3. Jag blir galen.. På gren 1 har jag kommit 208 m en gång, men i princip omöjligt att komma bättre än ca 203 m.. Gren 2 går det ju för faan inte att komma ner under 10,20… Då hänger ju allt på gren 3 och jag kan INTE förstå hur folk lyckas få ca 2300 p där, jag har nött och nött men ALDRIG varit över 2000 p.. Sjukt beroendeframkallande spel iaf ;-).. (Dock hänger sig mitt lite då och då..)

  Är det nån som kan ge mig bra tips på att öka mina poäng vore jag verkligen lycklig!

  Lycka till alla ni andra!

 4. ”Jag har fått 6200 poäng 🙂 På första banan fick jag över 220 m , på andra precis över 10 sek, på tredje vet jag inte vad som hände, tog en jävla massor stjärnor :)”

  Jaså? Konstigt att du inte är med bland vinnarna?
  http://m3m.nu/snickers/se/winner?id=0

  5614 är mitt bästa 😛 Första grenen är viktigast

 5. Tja, grymt spel:)
  Jag vann senaste veckan, hur/när får man priset? Kontaktar dem en eller hur funkar det?
  Peace

 6. Jag kontaktade dem inte, fick ett brev på posten efter ett litet tag jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *