Dumma djur

Ibland blir man lite irriterad på sina djur. Även om de är hur underbara som helst, och de blir lite mer mänskliga när de trotsar och bråkar lite ibland. Men igår blev jag lite trött, när först Speedo lyckas krypa från bagageluckan till baksätet och ut genom den öppna bakdörren, när hundarna satt i bilen medan jag dammsög inne i lägenheten. Smart hund har vi ändå, men han utnyttjar resurserna lite fel.

Inne skulle jag sedan mata sköldpaddorna, och när jag stoppat ner några stycken matbitar så riktar sig båda två in sig på en bit. Det blir slagsmål och den ena sköldpaddan biter tag i den andras ena klo på tassen (eller vad händer på sköldpaddor nu heter).

På tal om något helt annat så blev äntligen Ulricehamnsbk.se uppdaterad efter förra helgens tävlingar. Har varit fullt upp med mycket annat nu med flytt och allt. Dessutom har jag precis fixat till designen på svärmors blogg. 🙂 Hoppas den blev godkänd. Näst ut är Fridas blogg. Det blir den tredje bloggen, om man inte räknar mina egna, som får min design.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *