Melodifestivalen 2010

melodifestivalen

Då var årets melodifestival slut och till Norge skickar vi Anna Bergendahl med en stark låt, lycka till. Men själv hade jag hellre sett Salem al Fakir som vinnare, även om Björn på pianot blev lite för internt för att ha funkat internationellt så tyckte jag att det var fantastiskt roligt. Mer sådant spex i numren tycker jag.

Annars gillar jag melodin i Olas låt Unstoppable, och ju fler gånger jag hört den på radion, desto bättre har den blivit. Manboy med Eric Saade funkar faktiskt också.
Peter Jöback hamnade oförtjänt långt ner i listan med sin starka låt Hollow, som jag kanske inte hade velat skicka till Norge, men ändå sett fått rätt bra poäng.

Melodifestivalfinalen i helhet tycker jag bjöd på bra musikaliska nummer och en kul grej med att ta in gamla svenska och norska tävlanden som fick göra upp om vilket land som är bäst. Men förutom Dolph så tycker jag inte att programledarna var de bästa. Måns är bra på att sjunga, och Christine kan göra en del roliga imitationer, men som programledare för melodifestivalen slår ännu ingen Christian Luuk.

Nu får vi bara hoppas att hela Europa blir trollförda av Anna Bergendahl i maj.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *