Filmkväll

Lyckades komma ut och springa med Speedo även denna dag (alltså igår, fredag). Och det gick lite lättare än torsdagens språngmarsch. Blev inte riktigt lika trött, men sprang samma distans ändå. Hade säkert sprungit några hundra meter till om det inte varit för störtregnet som började ösa ner när jag var lite drygt halvvägs. Speedo tyckte nog mer om att vara genomblöt än vad jag tyckte, men kul att det är någon som roas.

Till råga på allt elände så blev min mobil blöt så jag stängde av den och plockade isär den för att ligga på tork en stund. När jag sedan skulle sätta ihop den och starta den så lyckades jag, med en liten del otur, och (som så vanligt är när det gäller mig) en stor del klantighet, att skriva fel pinkod tre gånger. Så imorgon ska jag åka till föräldrarna och leta efter PUK.

Brorsan var över med, och som sagt så blev det Hot Fuzz. Oavsett vad min gamla klasskompis säger, så tyckte jag att den nådde upp i samma klass som Shaun of the dead. Humor, vänskap, lite blod och en sjuhelsikes massa action gjorde det till kvällens upplevelse (inte stor konkurrens) näst efter att prata med Frida i telefonen. Man förstår mest hur mycket man tycker om någon när man inte har personen i närheten. Saknar henne mycket. Nu sitter hon i sin brors lägenhet och jag ligger hemma och ska sova.

God natt!

0 tankar kring ”Filmkväll

  1. Måste ta och kolla på filmen nån gång igen, se om den är lika bra. Kanske var jag som inte var på det rätta humöret när jag såg filmen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *