Crazy Pictures, bra svensk film

crazypictures.se fick jag för ungefär ett år sedan tipset om att det fanns en del roliga videor. Då, när Daniel berättade detta, hade jag ingen aning om hur rätt han hade. Och det bästa av allt, det är inte bara sjukt roliga videor, utan även otroligt tänkvärda, fina och sorgliga historier.

Idag hade jag brorsan över på lite film, [Rec] 2 blev det, inte riktigt lika bra som ettan, men någorlunda spännande ändå. Men innan den så satte vi igång med med lite filmer av just Crazy Pictures, de hade nämligen lagt ut några nya filmer, en lite roligare och en lite allvarligare.

För er som ännu inte insett dessa gossars storhet, deras kompetens inom rörlig bild och skådespeleri (kan inte komma på något som är bättre i Sverige just nu) så kommer här en av deras tidigare filmer som jag inte hade sett förrän idag, uppdelad i två delar. Väl värd att se.

Och imorgon bitti ska jag, Nils och Daniel iväg till Isaberg och åka lite skidor. Var år och dar sedan sist, så det ska bli spännande att se hur det går.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *